HOME

 

In de media

Recente symposia
De aangeboden symposia worden ingeleid met een oecumenische Europavesper in de middeleeuwse Domkerk van Utrecht. Na afloop wandelen de bezoekers met een uitgereikt lunchpakket naar de Gertrudiskapel, alwaar het symposium plaatsvindt.

Op 9 mei 2017 is het eerste Europadag Symposium aangeboden, getiteld: 'Europa – Meer dan Markt en Euro'. Sprekers waren dr. M. (Margriet) Krijtenburg, prof. dr. G.A.M. (Ger) Groot en prof. dr. E.P.N.M. (Erik) Borgman, muzikaal omlijst door dhr. Hans Campmans (piano). Het programma en de uitgesproken teksten kunt u hier downloaden en de podcast, een video impressie en foto’s kunt u hier bekijken.

Op 9 mei 2018 is het tweede Europa Symposium aangeboden, getiteld 'Europa? – Impuls voor verbinding!'. Sprekers waren prof. dr. E.M.H. (Ernst) Hirsch Ballin en drs. P (Peter) van Dalen. Het symposium is muzikaal omlijst door Alexander Bleys (dwarsfluit) en Astrid Bleys (piano). Het programma en de uitgesproken teksten kunt u hier downloaden en de podcast en een video impressie en foto’s kunt u hier beluisteren en bekijken.Fotogalerij

Klik voor meer foto's op deze link

 

Video’s

  • Impressie Europadag, 9 mei 2018 (door Wijnand de Groot - Lekdijk Recording)

 

 

  • Impressie Europadag, 9 mei 2017 (door Johnson Adesida)

 

Rapporten en publicaties